NMY Manian

KLICKA OCH GILLA (Gör ni det får ni en kaka eller tio ^^)

 

Okej, jag VET att det är dålig bloggning, men ni får överleva ändå. Jag struntar i om det är svårt. Hursomhelst. Eftersom jag (Julia) flyttar, så kommer Matilda ta över. Wiiiiie! Eller ja, jag kanske kommer ha tid till att skriva ett inlägg någon gång här, men.. Ah. När jag kommer tillbaka har jag INGEN aning om. Kanske några månader, kanske nåt år eller två.

 

Som ni vet, så är ju Nevermind Yestreday från Skövde. Typ. Så precis därför ska jag hålla ägonen öppna under hela tiden jag är i Skövde (jag flyttar dit asså..). Jag vet, jag dör redan. :D:D:D:D

 


Skövde tomorrow

Imorgon ska jag till Skövde för att Intervjua Nevermind Yesterday personligen. Nejdå. Det ska jag inte.. Men jag ska till Skövde imorgon, och minns ni teckningen på Martin?

 

Jag: Självklart. Ska jag ta med tecknignen på Ove, ifall jag träffar honom? Med tanke på att du sa att jag skulle ta med den överallt IFALL jag helt plötsligt träffade honom nånstans...

Matilda: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH. Tänk vad konstigt det skulle bli. Hej OVE! Ja.. jag RÅKADE ha med mig en teckning på dig.. ifall du minns.. den där med halva ditt ansikte.. på fanbloggen.. när jag skulle teckna alla i NMY. Åh, just det förlåt. Det är jag som är Julia! Julia Gröhn alltså.. som driver eran fanblogg.. Nevermind Yesterdays alltså.. nmyfans.blogg.se. Nähä, du spelar inte i något band nej.. okej jag trodde du var någon annan. Hejdå.

 

Ja.... Ja. Men om jag har tur kanske jag faktiskt får syn på någon.


Längta. Nu.

Plötsligt så fick jag en sån lust att möta Robin i en singstar tävlining. Eller låta Robin tävla mot någon annan, men titta på. Jag är alldeles för grymm på det. *host*

 

Men hursomhelst, någon som längtar till albumet? Eller någon som inte gör det? LÄNGTA, LÄNGTA LÄNGTA! Bara jag som har problem med att stava till längta? HELT säkret att det stavas så? Vi säger så.

 

 

Det händer inte annar så jättemycket, men de har ju fullt upp med att skriva!

"Nevermind Yesterday is right now in the writing process of their upcoming debutalbum "Lipsticks For Lovers, Roses For Romantics" which will be available worldwide 2011!"

AWESOME! Bara sitt och längta... Gudomligt awesome.


RSS 2.0